Az AXA Információs és Pénzügyi Korlátolt Felelősségű Társaságot tulajdonosai 1989-ben alapították.

A '90-es évek legelején cégünk alapítói előtt világossá vált, hogy a hazai vállalkozások között éppen kialakulófélben lévő üzleti kapcsolatok jelentős piaci rést hordoznak magukban a partnerinformációk beszerzése és a megbízható ügyfélellenőrzések terén. Ennek megfelelően elsők között kezdtük el feltérképezni a minőségi céginformációk, pénzügyi adatok beszerezhetőségének kezdetleges csatornáit és szintén elsők között kezdtük el az ilyen jellegű szolgáltatások lehetőségének az alapjait lerakni, informatikai hátterét fejleszteni, mely folyamat - ügyfeleink nagy megelégedésre - az internet terjedésével jelentősen felgyorsult.

A kezdeti lépések, döntéseink helyes iránya, valamint az internet rohamos fejlődése 1993-tól gyökeresen átalakította a cég tevékenységi körét, hosszas jogi és informatikai előkészítést követően, 1995-ben Magyarországon elsőként kötött disztribúciós szerződést az akkori Igazságügyi Minisztérium által indított cégbírósági nyilvántartás adatainak forgalmazására. E disztribúciós szerződés adja ma is szakmai tevékenységünk legfőbb pillérét, amelynek köszönhetően büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy az évek során e rendszer legnagyobb és legrégebbi disztribútorává váltunk.

A disztribúciós feladat magas szintű ellátás érdekében alakítottuk ki a dataxa online szolgáltatási rendszert. A dataxa online kialakításával a felhasználói és informatikai tapasztalatainak összegyűjtésével és e rendszer folyamatos fejlesztésével olyan egyedi céginformációs csatornát, fejlesztési alternatívát kínálunk partnereink számára, amely megfelelő háttérként támogathatja az ügyfélellenőrzések, valamint a kockázatkezelés és kockázatértékelés eredményesebb végrehajtását, a modern informatika napi használatán keresztül.

Az AXA Információs és Pénzügyi Kft. hosszú évek alatt komoly referencia hátteret épített ki, melynek keretében szerződéses partnereink között egyaránt megtalálhatóak a nagy multinacionális cégek, a legjelentősebb hazai nagyvállalatok, bankok, pénzintézetek valamint hazai és nemzetközi ügyvédi irodák, jelentősebb vállalkozások a gazdaságunk különböző területeiről.

Azonosítók:

Cégbejegyzési szám
Adószám

 

01-09-064933
10340417  Dataxa Infoservices Honlaptérkép
Complott